Jeg blogger om mat, drikke, og sunn livsstil!

Hei der, og velkommen til bloggen min! Jeg heter Lisa Hagen, er 23 år gammel, og bor i en koselig liten leilighet i Sandnes (jepp, i samme by som visse raske løpere med etternavnet Ingebrigtsen!). 

Jeg har alltid vært superinteressert i matlaging, og elsker å prøve ut nye oppskrifter – noe jeg gjør ukentlig. Enten det er frokost, middag, og kveldsmat, eller dessert, appetittvekkere, og drinker, så får jeg et kick ut av å utforske smaksløkenes vidspendte univers. Men man kan jo ikke bare tenke på smaksløkene når man lager seg mat. Jeg prøver som regel å tilføre et element av sunnhet i rettene jeg lager. 

Som du sikkert begynner å innse, så har jeg en over-gjennomsnittet stor lidenskap for matlaging (og kanskje også for å bable i vei) 🙂 

Fremover på denne bloggen vil du kunne se et vidt spekter av ulike oppskrifter som jeg sterkt anbefaler at du selv vil prøve. Jeg deler ingen som jeg selv ikke er kjempeglad i. 

Håper det smaker!